Χάος και καλή μας ορεξη!!!


                       Κάνοντας μια αναδρομή χρόνο – χρόνο σε κάποιες περασμένες δεκαετίες ,διαπιστώνω ότι η φράση που λέει ο λαός μας  « κάθε πέρσι και καλύτερα » είναι ότι πιο σωστό έχει ειπωθεί .

     Παρατηρώ ότι το χάος τα τελευταία είκοσι χρόνια αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο .Βεβαίως από ότι μπορώ να θυμάμαι ποτέ δεν υπήρξε εποχή που να είμαστε ευχαριστημένοι , όμως οι διαμαρτυρίες για τα κακώς κείμενα δεν έπιασαν τόπο, αντιθέτως η κατάσταση επιδεινώθηκε και σήμερα βρίσκεται στην χειρότερη της μορφή.
       Προσπάθησα λοιπόν να βρω την συνταγή που χρειάζεται για να φτιάξουμε ΧΑΟΣ και σας την παραθέτω.

        ΥΛΙΚΑ
Α) Παίρνουμε μια κυβέρνηση αναλγησίας
Β) Μια κοινωνική πρόνοια ανύπαρκτη
Γ) Λίγο από εφορία, πολεοδομία, ΙΚΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ
Δ) Ένα μέρος από αστυνομία
Ε) Μερικές  χιλιάδες λαθρομετανάστες ,
Αν θέλετε προσθέτετε λίγη ανύπαρκτη αντιπολίτευση ( προαιρετικά) και για γαρνιτούρα έναν πρωθυπουργό χαμογελαστό και λιγάκι «εξωγήινο Τα χτυπάμε στο ΜΙΧΕR και τα στρώνουμε σε ένα ταψί τα ψήνουμε και σερβίρουμε .Η όρεξη  εξαρτάται από εσάς .                                                                               Τώρα εάν έχετε ευαίσθητο στομάχι μπορεί να σας πέσει λίγο βαρύ. Κανένα πρόβλημα πίνεται λίγη σόδα και το χωνεύετε.
Εάν είσθε υπερευαίσθητοι δεν την γλιτώνετε την πλύση στομάχου .
Όμως εάν είσθε παμφάγο και μη εκλεκτικό όν ( όπως οι περισσότεροι) το καταβροχθίζεται , το χωνεύετε και πάτε για άλλο.
      Βέβαια το ΧΑΟΣ εκτός από δύσπεπτο είναι και λίγο δυσκοίλιο και αυτό επίτηδες διότι μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν το αντίθετο?
       Φίλοι μου αν αυτό που φάγατε σας άρεσε ,επαναλάβατε την συνταγή εάν όχι υπάρχει και το καλάθι των αχρήστων.
. Δοκιμάστε το !!!!


Σχόλια